Unknown

Un any més, la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO col·labora amb el Comú d’Ordino en la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes el proper divendres 11 de desembre.

L’acte va tenir lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra a les 21 hores on es va oferir una xerrada del Sr. Patrice de Bellefon amb el títol: “Paisatges culturals dels Pirineus”.

Més informació: Dia_muntanyaPDF_2015

Sin título1

Com cada any, el conferenciant també va visitar centres educatius del país per oferir-los la xerrada adaptada segons l’edat dels alumnes. Va visitar el Col·legi Janer el dia 10 de desembre al matí, l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino a la tarda i el Centre de Formació Professional d’Aixovall el dia 11 de desembre al matí.

Imatges de la xerrada a l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino:

image-1 image

Proposta escoles: Conferència Escoles Patrice de Bellefon

Com a novetat, aquest any s’han organitzat tot un seguit d’actes al voltant del dia Internacional de la Muntanya que tindran lloc de l’11 al 13 de desembre:

Visita guiada a dues explotacions agràries del país, mostra de productes locals al centre històric d’Andorra la Vella i diferents restaurants oferiran menús creatius amb productes de proximitat.

Més informació: Passamà Muntanyes

Dia Internacional de les Muntanyes – FAO