Camp Internacional per a joves de la KNCU*

Unknown-1

La Comissió Nacional per a la UNESCO de la República de Corea informa que s’obre el període d’inscripció per participar en el Camp de treball per a joves edició 2015 que ells organitzen.

L’esdeveniment tindrà lloc del 14 al 27 de juliol a Jeju-do i del 21 de juliol al 3 d’agost a Muan-gun.

Aquesta iniciativa respon a la demanda de la 13a sessió de la Conferència General de la UNESCO, en la qual es demanava donar suport als programes amb els joves. La KNCU organitza aquesta trobada anual des del 1996, en la qual ja hi han participat 5.000 joves de 90 nacionalitats. El Camp té l’objectiu de sensibilitzar els joves en l’educació, en el desenvolupament sostenible i la seva participació en les comunitats locals.

Així doncs, animen els joves de 18 a 30 anys, entusiastes i actius involucrats en projectes socials a la seva comunitats a participar-hi. L’organització assumirà les despeses d’allotjament i manutenció durant el camp. El transport anirà a càrrec dels participants. Degut a les circumstàncies dels llocs on estaran, les dietes especials no es podran assumir.

Les persones interessades es poden adreçar a la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO per obtenir el dossier informatiu i el formulari d’inscripció (telèfon 825 700, correu electrònic cnau.unesco@andorra.ad). El termini per presentar les candidatures és el 15 de maig del 2015.

1. General Information_2015

*(Comissió Nacional per a la UNESCO de la República de Corea)