La Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO informa que tindrà lloc un Camp Internacional per a Joves sobre el patrimoni mundial xinès, del 17 al 23 de juliol del 2013 a la ciutat de Suzhou, RP de la Xina.

Hi poden participar 2 joves per païs d’edats compreses entre els 13 i els 20 anys. La data límit per fer les inscripcions és el proper 1 de maig.

Aquesta serà la desena edició i l’organitza l’Institut del Patrimoni Mundial i recerca de la regió Àsia-Pacífic sota els auspicis de la UNESCO.

 

En el marc de l’Estratègia 5C de la UNESCO i  d’acord amb els requeriments del Conveni per a la protecció del patrimoni mundial, cultural i natural, aquest camp té com a objectiu ensenyar als joves el coneixement sobre el Patrimoni Mundial.  Al assistir a aquest campament, els estudiants visitaran llocs inscrits a la prestigiosa llista, mantindran converses sobre temes tals com “Patrimoni de la Humanitat i la Pau”, “Patrimoni de la Humanitat i Medi Ambient”, i “Patrimoni i Turisme”.

 

L’organització cobrirà les despeses d’allotjament, assegurances, material d’ensenyament, matrícula i costos de transport a la Xina. Els participants han d’assumir el cost del bitllet d’avió d’anada i tornada.

 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO: cnau.unesco@andorra.ad Telèfon 825700