La Xarxa Catalana d’entitats de Diàleg Interreligiós (XCEDI), que es va constituir l’any 2005 després del IV Parlament de les Religions del Món celebrat a Barcelona dins del marc del Fòrum de les Cultures, convoca periòdicament el Parlament Català de les Religions. Aquesta Xarxa abasta l’àmbit territorial de parla catalana, incloent les iniciatives interreligioses de ciutats com Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Perpinyà, València, Alacant, Mallorca i Andorra.

Actualment, l’AUDIR és responsable de la coordinació de la Xarxa que agrupa 19 entitats de tota l’àrea geogràfica de cultura catalana. Els grups o entitats de diàleg interreligiós membres de la Xarxa Catalana apleguen amb regularitat creients de referència o representants de les diverses tradicions religioses i espirituals. Aquests grups possibiliten el diàleg entre les tradicions religioses, la informació i el coneixement mutus en els àmbits de la construcció d’una cultura de pau i de convivència.
Les anteriors set edicions del Parlament Català de les Religions es van celebrar a Barcelona, Manresa, Alacant, Lleida., Perpinyà, Girona i Mallorca. Els Parlaments de les Religions són espais que conviden a totes les persones de fe, esperit i bona voluntat a trobar-se des de l’àmplia i rica diversitat de les tradicions religioses i espirituals del món. Són dies que conviden a l’escolta i a l’acolliment des d’un cor i una ment oberts, a dialogar per la comprensió mútua, a reflexionar sobre els problemes candents amb què el món s’ha d’enfrontar i a comprometre’s a descobrir nous camins per a la pau.

El Parlament que tindrà lloc a Andorra els dies 10 i 11 de maig, serà una ocasió excepcional per apropar-se a les nombroses dimensions del tema, Art i espiritualitat.  Es reuniran participants de l’àrea geográfica i cultural de llengua catalana amb la voluntat de:

 • Escoltar la veu de la saviesa de les diferents tradicions  religioses iespirituals.
 • Compartir sentiment i pensament sobre les qüestions fonamentals de la vida i sobre art i espiritualitat.
 • Celebrar la dimensió més profunda de l’ésser humà.
 • Experimentar una transformació personal que desemboqui en un cambisocial.
 • Comprometre’s a treballar per aconseguir un societat cohesionada i en pau.
 • Reconèixer la humanitat de la diversitat i ampliar el sentit comunitari.
8è Parlament Català de les religions


Llegenda:

Musica

Música

Conferències

Projeccións

*Si el temps ho permet

Inscripció

Andorra 10 i 11 de maig del 2024


  Inscripció 15€
  Inscripció + 1 àpat 21.50€ (sopar divendres 10 de maig o dinar dissabte 11 de maig)*
  Inscripció + 2 àpats 28€ (sopar divendres 10 de maig i dinar dissabte 11 de maig)*
  Inscripció Nucli familiar 30€

  * precisar la necessitat de menús especials

  Seguretat:
  captcha

  D'acord amb el que disposa la Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que el responsable del tractament de les dades facilitades és la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO (CNAU), Carrer Prat de la Creu 62-64, AD500 Andorra la Vella.
  A la CNAU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar la seva participació al Parlament Català de les Religions.
  Les dades personals proporcionades es conservaran mentre la persona interessada no en sol·liciti la supressió.
  Per tot allò no previst en aquest apartat, els dubtes i les qüestions a què pugui donar lloc la interpretació del present escrit s’aplicarà el previst en la lleu 29/2021, del 28 d’octubre del 2021, qualificada de protecció de dades personals.

  FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ

  És necessari ingressar o transferir l’import total de la inscripció al compte corrent de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós:

  IBAN: ES39 2100 0644 5402 0022 3566

  Important:

  ATENCIÓ! Si feu la inscripció des d’un compte bancari andorrà, heu de fer l’ingrés al compte de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO:

  IBAN: AD41 0003 1101 1115 6101 0101

  Correu electrònic: cnau.unesco@andorra.ad

  La persona que realitza aquesta inscripció està d’acord en deixar les seves dades al formulari d’inscripció

  ALLOTJAMENT

  Si desitgeu allotjar-vos a l’Hotel Roc Blanc, on tindran lloc un gran nombre d’activitats del Parlament, podeu fer la reserva online:

  https://reservas.rocblanc.com/

  Amb el codi UNESCO24 beneficiareu d’un 10% de descompte.