Annual World Cultural Heritage Youth Symposium

19 al 22 d’abril del 2018 a Olímpia (Grècia)

 

Dos alumnes de l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp acompanyats d’un professora del mateix centre han participat a “l’Annual World Cultural Heritage Youth Symposium” que ha tingut lloc del 19 al 22 d’abril del 2018 a Olímpia (Grècia).

 

Valoració de la delegació andorrana :

Tant les activitats com les visites van ser molt interessants i es van aportat noves perspectives tant a nivell personal com acadèmic. Totes les xerrades van ser molt interessants i ens va sorprendre molt la de l’art a Síria per la contrarietat de que gent que viu una guerra pugui realitzar obres d’art que expressen optimisme.

L’intercanvi amb la resta de delegacions va ser constant i molt productiu tant per als alumnes com per als professors. Vam poder intercanviar diferents visions sobre el patrimoni cultural i com treballar-ho així com els valors comuns que necessitem tenir en aquest món. Algunes escoles com les de Costa Rica estan interessades en poder organitzar un intercanvi amb Andorra.

Els alumnes d’Andorra ens van representar de forma excel·lent tant a nivell acadèmic com humà i em van felicitar pel seu comportament, el seu saber estar i la seva educació en tot moment.

Tant l’organitzador el Sr. Vasilis Papalyberis i el nostre líder d’equip Christos Dukas com la resta del personal van estar sempre pendents de les nostres necessitats, de informar-nos de tots els canvis i de resoldre els diferents dubtes o problemes que vam poder tenir.

La valoració és molt positiva i crec que és una bona oportunitat poder fer aquest simposi cada any ja que fa conèixer el nostre país a la resta del món i és una bona via per obrir-nos a altres cultures i formes de viure i aprendre.