IMG_6499-1

 

 

IMG_6498

L’Ambaixada de França a Andorra, la CNAU i el Govern d’Andorra van oferir el dijous 2 de juny la projecció del film Human, del realitzador Yann Arthus-Bertrand. L’acte va tenir lloc a les 19 hores als Cinemes Illa Carlemany, seguidament va tenir lloc un debat amb la presència del Sr. Yann Arthus-Bertrand.

Acquest acte s’emmarca dins els actes de la Setmana del Medi Ambient. L’acte era obert a tothom i va comptar amb la presentació de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, la M.I. Sra. Sílvia Calvó i l’ambaxadora de França a Andorra, l’Excma. Sra. Ginette de Matha. El debat posterior estarà moderat pel Sr. Jean-Michel Armengol, secretari general de la CNAU.

Human, està composada per images i entrevistes que retraten la humanitat actual amb el testimoni de 60 països. El film es va rodar durant dos anys i es van realitzar entrevistes a més de 2000 persones que van oferir testimonis autèntics i profonds sobre temes universals com la lluita contra la pobresa, la guerra, l’homofòbia, l’amor, la família i el futur del planeta.

Yann Arthus-Bertrand és fotògraf, especialista en imatge aèria, és autor entre d’altres de La terra vista des del cel. El 2009 dirigeix Home, vist per més de 600 milions de persones a tot el món. És conegut també per la seva implicació a favor del Medi Ambient. L’any 2005 va crear la fundació GoodPlanet, que promou l’educació ambiental i la lluita contra el canvi climàtic.

humansignature